David Luiz: ”Jag ber om ursäkt till alla”

Uppdaterad
Publicerad

Det var en smärtsam syn att se Brasiliens vikarierande lagkapten David Luiz efter fiaskot mot Tyskland. Gråtande fick han knappt ur sig orden. – Jag ber om ursäkt till alla brasilianare, säger han.

David Luiz hade drömt och sett fram emot sitt livs match. En semifinal mot Tyskland på hemmaplan. Men drömmen blev en mardröm.

– Jag vet inte vad som hände. Vi drabbades av en massa olyckliga omständigheter. Därför förlorade vi, säger en gråtande David Luiz och fortsätter.

Fotbolls-VM: Brasilien

– De var bättre än vi, de gjorde fyra mål på sex minuter. Det är en väldigt tråkig dag och vi kommer att lära oss av det här.

Helt förstörd

Mittbacken ber nu om ursäkt för lagets insats.

– Jag ville bara göra mitt folk lyckligt och se dem skratta. Men tyvärr kunde vi inte det. Jag ber om ursäkt till alla brasilianare. Alla vet hur viktigt det här var för mig, säger en helt förstörd David Luiz.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-VM: Brasilien

Mer i ämnet