Ekenman Fernis gav Sävehof segern

Emma Ekenman Fernis var het när Sävehof vann mot Skövde med 33-25. 20-åringen gjorde sju mål och befäste positionen som mästarlagets bästa målskytt.

Tabellettan Sävehof har bara förlorat en match den här säsongen, och inledde starkt mot gästande Skövde. I halvtid var ledningen 20-14.

Efter paus spelade Skövde upp sig. Malin Larsson satte 20-16 efter drygt fem minuter spel, samtidigt som Sävehof inte lyckats näta. Men då räddade Sävehofs Johanna Bundsen en straff, och äntligen lossnade det för hemmalaget som gjorde fem raka mål och stängde matchen.

Vinst med 33-25 och Sävehof som fortsätter att toppa tabellen med fem omgångar kvar att spela.