”Ibland tänker jag att nu skiter jag i det här”

Uppdaterad
Publicerad

KHL är tufft för Johan Harju just nu. Svensken har fått begränsat med speltid i Jokerit och medger att det finns stunder då han längtar bort.

Linus Omark gör succé borta i Finland. Men för hans landsman i KHL-klubben Jokerit, Johan Harju, går det inte lika bra för. Harju har fått begränsat med speltid i Jokerit den här säsongen och känner sig allt mer frustrerad.

– Det är klart man tänker ibland att: ”Nu skiter jag i det här och hittar något annat”, men sedan spelar man kanske två matcher och så tänker man att: ”ähh, jag ger det kanske en liten chans till”, säger han till SVT.

KHL

”Har ingen kedja”

Harju spekulerar också i vad som kan ha gått snett.

– Det klickade väl inte som det gjort tidigare. De provade lite olika spelare och så klickade det direkt när de bytte. Så har vi ju vunnit mycket och det är svårt att ändra ett vinnande lag, förklarar han.

– Men så här har det ju varit sedan nästan hela säsongen, jag hade ingen kedja från början utan jag blev någon som får hoppa in lite då och då. Det har väl inte varit något perfekt upplägg för mig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

KHL

Mer i ämnet