Andre 3000 medverkar i Jason Segels regidebut Dispatches from elsewhere. Foto: TT

Andre 3000 klar för How I met your mother-stjärnans nya serie

Publicerad

Rapparen Andre 3000, ena halvan av hiphopduon Outkast, är klar för en ny tv-serie. Dispatches from elsewhere är regisserad av Jason Segel, för många känd från sin roll som Marshall i How I met your mother.

How I met your mother-stjärnan Jason Segel är mest förknippad för sina insatser som skådespelare i komedier som Dumpad och På smällen. Men på senare år har han tagit sig an rollen som manusförfattare och producent i allt större utsträckning, med filmer som Sex tape och Get him back to the Greek.

Nu är han aktuell som skapare till den nya tv-serien Dispatches from elsewhere, som har premiär på amerikanska tv-bolaget AMC nästa år. Det är också världsstjärnan och rapparen Andre 3000, som kommer att göra en av de bärande rollerna, rapporterar tidningen Atlanta Journal-Constitution.

Tv-serien som görs i tio avsnitt handlar om en grupp vänner som dras in i ett livsförändrande mysterium. Andre 3000 har tidigare medverkat i American crime och The Shield, och är aktuell med den kommande filmen High life, tillsammans med Robert Pattinson och Juliette Binoche.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.