Britney Spears tillsammans med pojkvännen Sam Asghari. Foto: TT

Britney Spears raderar sitt konto på Instagram

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagen tog Britney Spears bort sitt konto på Instagram.

En källa som står nära världsstjärnan säger till CNN att det var hennes beslut och att det är något som hon har velat göra ett tag. 

Bara ett par dagar efter att Britney Spears berättat offentligt om förlovningen med pojkvännen Sam Asghari raderades hennes Instagramkonto, vilket ledde till att nätet fylldes av spekulationer kring skälet.

På Twitter skriver hon nu själv om anledningen, enligt Billboard.

”Oroa er inte... jag tar bara en liten paus från sociala medier för att fira min förlovning!!!!” skriver popartisten, som också lovar att hon snart kommer tillbaka.

Efter att Asghari och Spears lade upp bilder och filmer om förlovningsnyheten på sina respektive Instagramkonton strömmade reaktionerna in.

En av de vanligare kommentarerna från fansen handlade om att Spears bör se till att paret skriver under ett äktenskapsförord så att hon kan skydda sina tillgångar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.