Foto: Chris Pizzello/Ap/TT

Cher tillbaka på bioduken – i Mamma Mia 2

Publicerad

Sju år har passerat sedan den 71-åriga oscarsvinnaren syntes på vita duken. Men nu dags igen. För Cher har en av rollerna i uppföljaren till Mamma Mia – närmare bestämt ”Mamma Mia: Here we go again”, skriver Hollywood Reporter.

LÄS MER: Succéfilmen Mamma Mia får uppföljare

På twitter har den ikoniska sångerskan och skådespelerskan hintat att det är något i Abba-stil som är i görning. Bland annat genom att twittra ”Fernando”, alltså som i låten med samma namn från år 1976. Men även en glittrig platåsko har passerat på artistens twitterkonto:

Foto: Skärmdump Twitter

Björn Ulvaeus och Benny Andersson kommer liksom tidigare att agera som exekutiva producenter för filmen. Regisserar gör Ol Parker, som tidigare bland annat är känd för filmerna Hotell Marigold (2011) och Hotell Marigold 2 (2015).

Och Maryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth och Stellan Skarsgård kommer reprisera sina roller från den första filmen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.