Adam Cwejman Foto: TT & GP

Cwejman ny politisk redaktör på GP efter Teodorescu

Uppdaterad
Publicerad

Alice Teodorescu går över till Moderaterna och lämnar därmed sin post som politisk redaktör på Göteborgs-posten. Adam Cwejman, ledarskribent på tidningen, tar över.

– Det känns väldigt roligt, säger han till tidningen.

Alice Teodorescu, som under de senaste fyra åren arbetat som politisk redaktör och chef över Göteborgs-Postens ledarsida, lämnar nu tidningen för att gå till Moderaterna. Det som huvudsekreterare i partiets nya idépolitiska programgrupp.

Adam Cwejman, ledarskribent, kommer i sin tur ta över hennes roll på tidningen.

– Det känns väldigt roligt att leda Göteborgs-Postens politiska redaktion i en tid som denna, säger Adam Cwejman till tidningen, och fortsätter:

– Samtidigt tycker jag att man som ledarskribent ska spänna över ett brett fält, kunna gripa in i en mängd olika frågor och hitta kloka sammanhang om allt utifrån ett kvarter i Haga till internationella frågor, det är mitt mål.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.