• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Svenska stjärnryttaren Peder Fredricson ska inte sjunga – men det ska rapparen Silvana Imam. Foto: TT

De gör svenska OS-låten

Uppdaterad
Publicerad

Silvana Imam och Lune gör det den svenska OS-låten ”Vinner med hjärtat”. Låten beskrivs som ”ett segerdoftande sommarepos” som ska lyfta svenskarna ur sofforna och fylla oss med kärlek.

”Jag tror att vad vi än gör krävs det att vi är i nuet och i synk med hjärtat. Misslyckanden finns inte, för om vi inte lyckas med det vi gör på måndag så kan vi välja mellan att lära oss och ta oss framåt på tisdag eller fastna i gårdagen. Den här låten ger mig kraft att ta mig fram på en tisdag och det är en ära att göra den med dig, Lune!”, säger Silvana Imam i ett pressmeddelande.

Rapparen Silvana Imam skivdebuterade 2013 och har sedan dess bland annat släppt ytterligare två album, en fotobok samt medverkat i TV4:s ”Så mycket bättre”. Lune släppte debutalbumet ”Music & sports” 2013 och fick även stor uppmärksamhet för sin version av Swedish House Mafias ”Leave the world behind” samma år.

”Vinner med hjärtat” släpps den 2 juli. OS-invigningen äger rum den 23 juli.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.