Agneta Sjödin, Suzanne Reuter och Gunde Svan. Foto: TV4/CMore

Fångarna på fortet kan inte spelas in i sommar

Uppdaterad
Publicerad

Sommarens inspelningar av Fångarna på fortet blir inte av, meddelar TV4. Det är skådespelaren Suzanne Reuter som är gåtställaren Madame Fouras i programmet, som ger beskedet.

– Det är så sorgligt, precis nu i dagarna har vi fått veta att det inte blir någonting. Det funkar inte att komma in i Frankrike och ska man dra i gång fortet, det är många länder som ska in där. Jag vill göra det igen, jag hade kunnat vara i karantän där i tornet med mina ormar, säger Suzanne Reuter i TV4:s program Late night Sverige.

”På grund av rådande omständigheter kommer det inte bli någon inspelning av Fångarna på fortet på Fort Boyard i sommar. Som tur är finns färdiginspelade avsnitt som tittarna kan njuta av – den 9 maj har en kortsäsong premiär.”, säger Lina Berggrén, kommunikationschef på TV4 och C More i ett uttalande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.