Frank Ocean är ett av de hetaste namnen inom populärmusik just nu. Kommer han till Göteborg som planerat? Foto: Press/Way Out West

Frank Ocean ställer in i Finland

Uppdaterad
Publicerad

En av lördagens stora stjärnor på Way Out West är Frank Ocean. Men i Sveriges grannländer har han avbrutit och avbokat sina konserter.

Frank Oceans konsert på norska Øyafestivalen fick ett abrupt slut. Efter bara fyra låtar klev den 24-årige amerikanske hiphop- och r'n'b-stjärnan av scenen, till många festivalbesökares besvikelse. Det rapporterar norska P3.

Skälet är att Frank Ocean har blivit sjuk. Vilken sjukdom det handlar om är inte officiellt, men enligt en norsk fotograf verkar det röra sig om magsjuka.

Way Out West 2012

”Inget allvarligt”

Nu har artisten ställt in kvällens konsert på den finska festivalen Flow, för att återhämta sig. Arrangörerna bakom Way Out West vet ännu inte säkert om Frank Ocean kan genomföra sin spelning i Göteborg imorgon lördag. Såhär säger Joel Borg, presschef på Way Out West:

– Frank är sjuk – absolut inget allvarligt. Vi hoppas att han blir frisk till Way Out West och det gör även Frank Oceans crew. Vi jobbar på och håller tummarna.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Way Out West 2012

Mer i ämnet