Här har Pierce Thiot stoppat in okokt spagetti i skägget. Foto: willitbeard.tumblr.comVisa alla (5)
Visa alla (5)

Han utmanas att stoppa saker i skägget

Publicerad

När Pierce Thiot under julledigheten upptäckte att han kunde sticka in 20 pennor i skägget bestämde han sig för att undersöka vad mer han kunde få in i skägget. Nu kan man utmana Pierce på nätet att stoppa knasiga grejer i skägget.

”Will it beard?” är frågan Pierce Thiot och hans fotograffru Stacy ställer sig på nätet. På deras Instagramkonto och Tumblr kan man se hur de lyckas, och utmana Pierce att stoppa in grejer i skägget.

Allt började när Pierce och Stacy hälsade på släkten under nyårshelgen.

– Min mamma lät alla sina barnbarn göra en show där de fick visa upp sina talanger (hon är en väldigt rolig mormor). Jag bestämde mig att min ”talang” skulle vara att se hur många pennor jag fick in i skägget. Jag vet, inte mycket till talang. Men alla skrattade! berättar Pierce Thiot för SVT.

Han lyckades ändå få in 20 pennor i skägget och han bad Stacy att utmana honom till att få in annat i lurvet. Eftersom hon är fotograf dokumenterade hon det hela och de skapade en Tumbl för att visa upp hans talang.

Nu har paret Thiots skäggäventyr spritt sig över världen, och allt fler skäggutmaningar ramlar in.

– Responsen har varit härlig! De brinnande tändstickorna var helt klart den galnaste iden. Stacy frågade 'vad gör vi om ditt skägg börjar brinna?' alldeles innan vi tände dem. 'Då får jag spel!' sa jag. Lyckligtvis gick det bra.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer