Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Dotters röstproblem dagen innan sändning, Lia Larssons galna pyro och mellolegendarer till Hall of Fame – här är några av snackisarna från veckan. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Här är snackisarna från Melodifestivalens deltävling 4

Publicerad

Galet pyro, röstproblem och mer Hall of Fame. Deltävling fyra av Melodifestivalen 2024 har bjudit på en del snackisar under veckan.

En av lördagens favorittippade artister är melloveteranen Dotter. Hon ställer upp med kärleksballaden ”It's not easy to write a love song”. Men under veckan har hon fått problem med rösten.

– Eftersom att jag har varit förkyld hela veckan är jag ändå glad över att det gick att sjunga. Jag har lite whiskey-röst, sa hon i en intervju tidigare i veckan.

Men under fredagen blev problemen värre och Dotter tvingades gå tidigare från artisternas presskonferens och senare på kvällen medverkade hon inte alls på presskonferensen.

VILKA ARTISTER TÄVLAR I DELTÄLVING 4 I ESKILSTUNA?

1. Albin Tingwall – Done getting over you

2. Lia Larsson – 30 km/h

3. Dotter – It's not easy to write a love song

4. SCARLET – Circus X

5. Lasse Stefanz – En sång om sommaren

6. Danny Saucedo – Happy that you found me

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Melodifestivalen 2024

Mer i ämnet