Foto: TT

Lady Gaga får egen show i Las Vegas

Uppdaterad
Publicerad

Lady Gaga är den senaste i raden av stjärnor som får ett långtidskontrakt i Las Vegas. Hon följer därmed i fotstpåren av artister som Britney Spears, Cher, Celine Dion och Mariah Carey.

Den amerikanska sångerskan tar över Park Theatre i spel- och nöjesmetropolen Las Vegas i slutet på 2018, enligt Variety.

Lady Gaga kommenterade i dag också själv nyheten på Twitter:

”Ryktena stämmer. Jag får min egen show på MGM:s Park Theater. Hela mitt liv har jag drömt om att vara en Las Vegas-tjej, jag är överlycklig”, skrev den amerikanska stjärnan.

Enligt sajten kommer Lady Gaga att ge 74 föreställningar på teatern, som har 5.200 platser.

”Känner mig ödmjuk”

I ett uttalande säger sångerskan att hon känner sig ärad av att få uppträda i staden, där legendarer som Elivs, Tony Bennett och Frank Sinatra och Liza Minelli tidigare haft sina egna shower.

”Jag känner mig ödmjuk inför att få vara en av dessa historiska artister och över att få äran att skapa en ny föreställning som inte kommer att likna något Las Vegas har sett.”, sa Lady Gaga i uttalandet.

Nyheten avslutar ett 2017 där den amerikanska stjärnan i september tvingades avbryta sin Europaturné på grund av sjukdom.

Lady Gaga har därefter berättat att hon lider av fibromyalgi – ett kroniskt tillstånd med långvariga smärtperioder.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.