Årets medverkande i Let's dance Foto: Fredrik Sandberg/TT

”Let's dance” tvingas pausa i flera veckor

Publicerad

”Let's dance” fortsätter att ställa in, som en följd av coronapandemin. Hittills har bara ett ordinarie avsnitt av programmet sänts och nu meddelar TV4 att det inte blir något tävlande varken på fredag eller nästkommande vecka.

”Det här är helt rätt beslut. Vi hoppas att vi kan dra igång igen efter påsk och att vi då kan se fram emot en mer taggad säsong än någonsin”, säger programledarna David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett gemensamt uttalande, rapporterar kvällstidningarna.

Istället ska TV4 sända repriser från 2015, då ”Let’s dance” firade 10-årsjubileum.

I den pågående ”Let's dance”-säsongen medverkar bland andra Penny Parnevik, John Lundvik, Alice Stenlöf och Jan Björklund. Två deltagare har lämnat tävlingen. Mikael ”Soldoktorn” Sandström hoppade av för att hjälpa till inom sjukvården och Siw Malmkvist, 83, fick inte vara med alls eftersom hon tillhör en riskgrupp.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.