Lindsay Lohan ska skådespela igen. Foto: TT

Lindsay Lohan gör skådiscomeback – i romantisk julfilm

Uppdaterad
Publicerad

En nyförlovad, bortskämd hotellarvinge som råkar ut för minnesförlust efter en skidolycka. Det blir första rollen för Lindsay Lohan när hon nu tar upp skådespeleriet igen, rapporterar Variety.

Lindsay Lohan, som slog igenom som barnstjärna i Föräldrafällan 1998 och därefter gjorde en bejublad roll i kultfilmen Mean girls, har haft ett turbulent liv kantat av paparazzis och tidigare missbruksproblem.

Senast hon spelade in långfilm var 2015 då hon ingick i ensemblen för thrillern Among the shadows (premiär 2019). På senare år har hon istället öppnat ett hotell i Grekland, deltagit i tv-showen Masked Singer i Australien och haft en egen reality-såpa i MTV.

Men nu är det dags för skådespeleri igen.

Variety skriver att Lohan är klar för en jul-romcom för Netflix som väntas få premiär julen 2022. I filmen, som ännu inte har någon titel, ska hon spela en hotellarvinge som råkar ut för en skidolycka och tappar minnet.

Efter kraschen vaknar hon upp hos en tjusig stugägare och hans lillgamla dotter som tar hand om henne under dagarna fram till julafton,

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.