Mia Skäringers föreställning säljer som smör. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Mia Skäringer gör extraföreställningar under 2019

Publicerad

Mia Skäringers föreställning Avig Maria – No more fucks to give har sålt över 175.000 biljetter. Nu meddelar hon att sex extraföreställningar genomförs under 2019.

Mia Skäringers soloföreställning Avig Maria – No more fucks to give går som tåget. Föreställningarna i mars 2019 har sålt slut i Stockholm, Örebro, Malmö, Jönkping, Linköping och Halmstad.

”Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen”, skriver Skäringer i ett pressmeddelande.

Mia Skäringer började som komiker i bland annat P3:s Roll on och SVT-programmet Mia och Klara, tillsammans med Klara Zimmergren. Sedan dess har hon satt upp flera föreställningar och skrivit böckerna Dyngkåt och hur helig som helst och Avig Maria. Hon har en en av huvudrollerna i TV4-serien Solsidan och har ett Instagramkonto med över en halv miljon följare.

Extraföreställningarna sätts upp i Stockholm, Malmö, Jönköping, Göteborg, Karlstad och Linköping i slutet av året.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.