”Joe Exotic” i serien Tiger king. Foto: Pressbild. Foto: Netflix

Nytt avsnitt av Tiger king kan vara på gång

Uppdaterad
Publicerad

Ett nytt avsnitt av dokumentärserien Tiger king kan vara på väg, det meddelar en av karaktärerna i serien i ett klipp på Twitter.

Zoo-ägaren Jeff Lowe, en av personligheterna i Netflix-serien Tigerking, säger i ett klipp på Twitter att ytterligare ett avsnitt i serien är på gång, skriver Deadline.

– Netflix lägger på ett avsnitt till. Det kommer att sändas nästa vecka. Vi filmar här i morgon, säger Jeff Lowe i klippet.

Netflix har inte bekräftat nyheten.

Tiger king började strömma på Netflix den 20 mars och har sedan dess blivit den mest sedda serien på tjänsten. Dokumentären i sju delar handlar bland annat om Joseph ”Joe Exotic” Maldonado-Passage, en före detta zoo-ägare i Oklahoma som för närvarande avtjänar ett 22-årigt fängelsestraff för sin roll i mordkomplotten på rivalen Carole Baskin.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.