Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Reproducerar exakt det man vill kritisera, nämligen att man exploaterar Lily-Rose Depp tycker jag” – Hör tv-kritikern om tre omtalade serier från veckan. Foto: SVT/HBO Max

Streamingtips: Tre omtalade tv-serier att ha koll på

Uppdaterad
Publicerad

En toksågad serie, en actionkomedi med Oscarsvinnare och en lyckad kompiskomedi. Den här veckan har tv-kritikern Linus Fremin plockat fram veckans mest omtalade serier.

– Känns som att man vill chocka lite. Men också nå en publik som består av straighta 14-åriga pojkar, säger Fremin om en av dem.

HBO Max nysläppta tv-serie The Idol blev totalsågad när den premiärvisades i filmfestivalen i Cannes. Efter det har HBO Max vägrat skicka ut någon förhandsvisning inför premiären.

Tv-kritikern Linus Fremin som har hunnit se första avsnittet menar att han förstår kritiken mot serien.

– Det är uppenbart att de vill chocka så mycket de kan. Men när det är så platt skrivet och dåligt regisserat så faller det, säger Fremin.

Se mer i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.