Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Tv-kritikern Linus Fremin tipsar om serier på temat vänskap.

Tv-kritikerns tips: Tre serier om vänskap

Uppdaterad
Publicerad

Tv-kritikern Linus Fremin tipsar om serier på temat vänskap. En svensk dramaserie, en komedi om ett återförenat band och en brittisk tonårsserie – det är veckans streamingtips.

En av serierna som Linus Fremin tipsar om i veckan är ”Limbo” på Viaplay. I serien får vi följa tre mammor som tillsammans går igenom en kris efter att deras söner är med i en olycka. Det är en ångestfylld men likväl lysande produktion, enligt Fremin.

– Jag vill faktiskt varna dem som tycker det blir för jobbigt att se, men jag tycker att det skildras väl, säger han om dramat.

”Roligt att gå in i det nostalgiska”

Den andra serien Fremin tipsar om är ”Girls5eva” som följer fyra medelålders kvinnor som bestämt sig för att återförena bandet som de slog igenom med som unga. Serien är ljusare än den förstnämnda.

– Det är roligt att gå in i det nostalgiska!

Den sista serien Linus Fremin tipsar om är ”Tell me everything”, som handlar om 16-årige Jonny som lider av depression efter att han varit med om en tragisk händelse.

Se trailers från serierna och hör Linus Fremin berätta mer om dem i klippet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.