Om cookies på våra tjänster

Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

Se hela reportaget om hur ett superbär blir till

UG Mat: Ett superbär blir till Foto: SVT

UPPDRAG GRANSKNING · En av de senaste mattrenderna är açaìbäret från Amazonas djungler. Det sägs vara världens nyttigaste bär och fullpackat med antioxidanter, omega-3, vitaminer och mineraler. Men är det så nyttigt som det framställs? Den grävande matjournalisten Mats-Eric Nilsson söker ett svar.

Relaterat

Så arbetar vi på SVT Nyheter

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

UG Mat

Mer i ämnet