• Viktigt meddelande:

    Idag kl 15.00 testas Signalen Viktigt meddelande via de utomhusaggregat som finns i de flesta städer och tätorter. Den består av 7 sekunder långa ljudstötar med 14 sekunders tystnad emellan under två minuter. Idag testas signalen - om du i andra fall hör den ska du gå in, lyssna på radion och stänga dörrar, fönster och ventilation. Idag följs meddelandet av signalen Faran över, en enda lång ljudsignal på 30 sekunder.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
“Chilla, röka lite, festa galet” Visa alla (4)
Visa alla (4)

Droganvändningen allt mer utbredd i Sverige

Uppdaterad
Publicerad

Tillgången på droger ökar i Sverige och attityden har blivit mer accepterande. SVT Agenda har följt med på ravefest i Ronneby där drogerna flödar. Tvillingarna Chris och Janne är dj:s och ordnar rave på helgerna.
– Det är bara droger överallt, säger 25-årige Janne.

De flesta av deras vänner har använt narkotika sedan ungefär fem år tillbaka. Det går alltid att få tag på droger menar de.

– När jag började så märkte jag att det bara flödade över. Det blev som en översvämning. Långtradare kändes det som bara kom in till Ronneby och bara lastade av sina grejer. Det fanns hur mycket som helst, säger Chris.

Se hela reportaget i söndagens Agenda 21.15 i SVT2 och på SVT Play.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer