Hör Salem al Fakir berätta: Madonna kom in och satte sig på golvet och jag tänkte ”Men inte ska väl hon sitta där”. Foto: Adam Ihse/TT/Pernilla Thelaus /Monkberry

Hör Salem al Fakir om mötet med Madonna: ”Boom så slog jag till henne med gitarren”

Uppdaterad
Publicerad

I ”Skavlan” berättar Salem Al Fakir och Vincent Pontare om hur deras möte med popikonen Madonna inte riktigt gick som de hade tänkt sig.

– Man kunde släppt en nål i rummet och den skulle höras, säger Vincent Pontare om den pinsamma stämningen.

I ”Skavlan” beskriver Salem Al Fakir hur han gick igenom några ackord på sin gitarr med Vincent Pontare, när Madonna plötsligt gjorde entré till deras möte.

– Jag sätter mig bredvid henne med gitarren och precis då ställer hon sig upp istället. Då ställer jag mig upp lite för fort och sen, boom, så smäller jag till henne med gitarren, säger han.

Se intervjun med Salem Al Fakir och Vincent Pontare i klippet ovan. Skavlan sänds fredag den 31 januari och går att se på SVT Play från klockan 17:00 på fredag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Skavlan

Mer i ämnet