Misstänkt skottlossning vid pizzeria i Fisksätra

Uppdaterad
Publicerad

En polisinsats pågår vid en pizzeria i Fisksätra, utanför Stockholm, efter larm om smällar utanför.

Polis är på plats för att ta reda på vad som har hänt och letar om det finns någon skadad person som behöver vård, säger Mats Eriksson vid Stockholmspolisen till SVT. Man har ännu inte påträffat någon som är skadad eller misstänkt gärningsman.

– Det har kommit in samtal från personer som har hört smällar, man misstänker skottlossning. En eller flera personer ska ha blivit misshandlade, säger Mats Eriksson.

Just nu pratar man med människor på platsen.

– Sannolikt har något hänt, frågan är vad. Vi jobbar hårt med att identifiera olika personer som skulle kunna vara inblandade, säger Mats Eriksson.

Letar fynd på platsen

Enligt vittnen som polisen har pratat med avslossades skott i samband med ett slagsmål där en eller flera personer ska ha blivit misshandlade.

Vid 15.30-tiden på lördagen var ännu ingen misstänkt gripen. Platsen är ännu avspärrad för teknisk undersökning, och polisen använder sig av en brottsplatshund som letar efter eventuella fynd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.