Nattens nyheter: 12 januari

Uppdaterad
Publicerad

Trump och Pence i möte

President Donald Trump och vicepresidenten Mike Pence hade ett möte i Vita Huset under måndagskvällen. Det var första gången de två pratade med varandra sedan kongressen stormades förra onsdagen, enligt AP. Enligt en regeringstjänsteman hade de ett ”bra samtal”, skriver nyhetsbyrån. Enligt regeringstjänstemannen kom Donald Trump och Mike Pence överens om att fortsätta arbeta å landets vägnar ”under resten av mandatperioden”.

Portugals president har drabbats av covid-19

Portugals president Marcelo Rebelo de Sousa har testat positivt för covid-19, rapporterar Reuters. Han har dock inte haft några symtom. Marcelo Rebelo de Sousa är 72 år gammal.

Karlskoga segrare i hockeyallsvenska toppmötet

Det hockeyallsvenska toppmötet mellan Björklöven och Karlskoga blev riktigt målfattigt. Det dröjde 57 minuter innan matchens första och enda mål kom och Mikael Eriksson kunde säkra segern för Karlskoga.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.