• Viktigt meddelande:

    Det brinner i Husumfabriken i Örnsköldsviks kommun. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Se uppsnacket inför partiledardebatten från 18.45 och debatten från 20.00 Foto: Carl-Johan Söder, SVT

Så bevakar SVT partiledardebatten

Uppdaterad
Publicerad

Partiledarna debatterar i kväll fyra ämnen i Agendas partiledardebatt. Debatten startar kl 20.00 i SVT2 och på svtnyheter.se men redan 18.45 inleds det direktsända uppsnacket. Så här bevakar SVT debatten.

18.45: Direktsänt uppsnack på svtnyheter.se

Partiledarna anländer till SVT med start kl 18.50 och intervjuas i livesändningen på svtnyheter.se. Statsvetaren Jenny Madestam och SVT:s politikreporter Love Benigh ger analys.

20.00: Partiledardebatten startar.

Ämnena under första timmen är invandring/integration och sjukvård. Varje ämne inleds med en duell mellan två partiledare och därefter debatt i cirka 20 minuter.

Debatten sänds live i SVT2 och på svtnyheter.se. Följ även direktrapporteringen på svtnyheter.se där SVT:s politikreportrar ger fakta och analys.

LÄS MER: Här är frågorna i partiledardebatten

21.00: Aktuellt med sammanfattning av första första debattimmen.

21.10: Partiledardebattens andra timme

Ämnena är lag/ordning och skola. Varje ämne inleds med en duell mellan två partiledare och därefter debatt i cirka 20 minuter.

Debatten sänds live i SVT2 och på svtnyheter.se. Följ även direktrapporteringen på svtnyheter.se där SVT:s politikreportrar ger fakta och analys.

22.10: Direktsänt nedsnack på svtnyheter.se

Debatten analysera av statsvetare Jenny Madestam och SVT:s politikreporter Love Benigh.

På sajten skriver även inrikespolitiska kommentatorn Margit Silberstein en analys.

LÄS MER: Analys: Löfvens balansgång: Att smeka och slå samtidigt

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Partiledardebatt maj 2017

Mer i ämnet