Foto: TT

Så följer du partiledardebatten

Uppdaterad
Publicerad

Klockan 20 är det dags för höstens stora partiledardebatt i Agenda. Men du kan också ta del av kommentarer, analyser och höjdpunkter på svtnyheter.se hela kvällen. Här är några av de viktigaste hållpunkterna.

18.30 Direktrapporteringen börjar med SVT:s politiska reportrar Mari Forssblad och Per Einarsson, nyhetsreporter Helena Zachariasson och statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson som kommenterar debatten och svarar på läsarnas frågor. 

På sociala medier kan du följa debatten under hashtaggen #pldebatt . 

18.45 Livesändningen börjar på svtnyheter.se. Programledare är Love Benigh och SVT:s politiska kommentator Margit Silberstein levererar kommentarer och analyser inför, under och efter debatten. 

18.50 Första partiledaren anländer till tv-huset på Gärdet i Stockholm. SVT:s reporter Christoffer Wendick finns på plats för att ställa frågor inför debatten.

19.40 Vi avslöjar vilka ämnen som ska tas upp i debatten. 

20.00 Partiledardebatten börjar sändas i SVT2 men kan även ses i SVT Play. Direktrapporteringen fortsätter under hela debatten. 

21.00 Paus i debatten för Aktuellt.

21.15 Debattens andra del börjar.

22.00 Debatten slutar. Statsvetaren Tommy Möller och Margit Silberstein sammanfattar och kommenterar.

22.30 Livesändningen och liverapporteringen avslutas. Rapporteringen fortsätter på svtnyheter.se med analyser, reaktioner och de bästa klippen från debatten. 

  • Stefan Löfven (S)
  • Gustav Fridolin (MP)
  • Jonas Sjöstedt (V)
  • Jimmie Åkesson (SD)
  • Anna Kinberg Batra (M)
  • Jan Björklund (L)
  • Ebba Busch Thor (KD)
  • Annie Lööf (C)

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Partiledardebatt

Mer i ämnet