Se SVT:s fotograf ramla av scenen på Allsång på Skansen

Uppdaterad
Publicerad

Inför tisdagens Allsång på Skansen befann sig SVT Nyheter på plats för ett direktsänt uppsnack. När programledare Sanna Nielsen går ut på scenen för att värma upp publiken, följer fotografen Göran Lidén efter – och ramlar.

Någonting går snett när fotografen Göran Lidén ska filma programledaren för Allsång på Skansen, Sanna Nielsen. Plötsligt trillar han av scenen och blir liggande i några sekunder. Fotografen försäkrar snabbt omgivningen om att han mår bra.

– Det är lugnt, det gick bra! Fick ni med det? Jag ramlade av scenen, säger han och skrattar.

”15.000 människor skrek”

När SVT Nyheter pratar med honom skrattar han igen.

– Sanna Nielsen gick bakåt och jag följde med några meter framför henne, men jag såg inte att scenen tog slut där. Plötsligt var det ett hål och 15.000 människor skrek när jag föll ner. Men jag hann ta emot mig och jag hann rädda kameran, säger han.

– Det är några som håller på med en dokumentärfilm som fick med allt, så vi får se om det här kommer leva vidare i framtiden.

Se klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.