Förrätten:
Gulbeta bakad med alger och salt samt en kräm på alger från västkusten. Serveras med kärnmjölk och krondill samt störrom från Strömsnäsbruk.
– Det här är nästan som en svensk citronjuice, säger Jacob Holmström
Serveras med ett glas: Shaman Rosé Grand Cru Extra Brut, Marguet, Champagne, Frankrike. Druvor : 68% Chardonnay, 32% Pinot Noir.
Varmrätten:
Torskrygg färserad med kungskrabba, serveras med kålrabbirulle, stekt kroppkaka fylld med torsk och kungskrabba samt inlagd lök med svamp. Till detta serveras vintergrönsaker och sommarens inlagda primörer samt en sås på grillade blåmusslor.
Till varmrätten serveras 2021 Marsannay Rouge, Domaine Trapet, Bourgogne, Frankrike. Druva: Pinot Noir
Desserten:
Bakad chokladkräm med kompott gjord på lingon från Mockträsk utanför Boden, smaksatt med tjärsirap. Serveras med chokladsablé och lingonsmörkola, samt maränger och kräm gjorda på lingon och en frisk parfait på crème fraiche.
Desserten serveras tillsammans med 2018 Château Tirecul la Gravière, Monbazillac, Frankrike. Druvor: Sémillon 50% and Muscadelle 50%