Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Danny Carlsson är en av arrangörerna bakom fredagens vip-arrangemang i ishallen och han ångrar att de inte tömde vip-läktaren tidigare. Hör mer i videon. Foto: Wivan-Kristina Sandberg/SVT

Arrangören om läktarkaoset: ”Skulle ha tömt läktaren tidigare”

Uppdaterad
Publicerad

Vid fredagens J20-match i hockey mellan Olofström och Borås var det en hätsk stämning på vip-läktaren gentemot gästande laget Borås.

– Det är otroligt synd att några få individer fördärvar och tar bort uppmärksamheten från våra J20-killar som har gjort en enorm resa, säger föräldern Danny Carlsson.

Till fredagens J20-match i Olofström hade många personer kommit för att heja fram hemmalaget som kvalar till högsta juniorserien i hockey.

Ett 70-tal personer, bland annat tidigare spelare, hade samlats i vip-avdelningen för att titta på matchen och umgås.

I tredje perioden blev det rejält stökigt på vip-läktaren, strax ovanför bortalagets bås. Domaren stoppade till sist matchen och avvisade de som stod på läktaren.

”Betedde sig felaktigt”

Danny Carlsson är pappa till en av spelarna i Olofströms J20-lag och var en av arrangörerna bakom fredagens vip-arrangemang.

– Några personer här uppe betedde sig på totalt felaktigt sätt, som vi tar avstånd från. Vi har pratat med dem och de förstår vad de har ställt till med, säger Danny Carlsson.

Vid lördagens och söndagens J20-matcher i ishallen i Olofström var vip-läktaren stängd och extra funktionärer sattes in för att säkerställa ordningen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.