En anhållen efter knivbråk på Sweden Rock

Uppdaterad
Publicerad

Den 25-årige man med koppling till mc-världen är nu anhållen misstänkt för grov misshandel. Han knivskar en tio år äldre man på rockfestivalen.

Bråket mellan de två männen inträffade på Sweden rock festival sent på fredagskvällen. De första uppgifterna var att det handlade om en uppgörelse mellan två mc-gäng. Den uppgiften dementerar polisen efter förhör i natt med de inblandade.

– Det handlar om ett bråk mellan två personer, säger Anders Wahlberg, inre befäl på Karlskronapolisen.

Sweden Rock Festival

Den 25-årige mannen som misstänks för grov misshandel kommer från Stockholm och har kopplingar till mc-världen. Det har däremot inte den knivskurne mannen.

Fyra vittnen finns till händelsen och i natt anhölls den 25-årige mannen misstänkt för grov misshandel och narkotikabrott. Enligt Karlskronapolisen hade mannen hasch på sig.

Den 36-årige mannen blev knivskuren två gånger och det sista hugget var så djupt att han fördes med ambulans till Blekingesjukhuset i Karlskrona.

– Han är inte allvarligt skadad, utan fick två knivhugg i skinkan, säger Anders Wahlberg.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sweden Rock Festival

Mer i ämnet