Flera fordon i trafikolycka – köbildning på E22

Uppdaterad
Publicerad

Under tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på E22 vid Hasslörondellen mellan Karlskrona och Ronneby. Vägen fick stängas i östergående riktning under räddningsarbetet.

Larmet om olyckan kom vid 14-tiden och enligt de första uppgifterna var flera fordon inblandade vid Hasslörondellen i Karlskrona kommun. Olycksplatsen är nära gränsen till Ronneby kommun på E22.

Enligt Trafikverket var vägen avstängd i östergående riktning och begränsad framkomlighet rådde i västergående riktning.

En till vårdcentralen

Vid 14.20 meddelade räddningstjänsten att trafiken började rulla igen i östergående riktning men att det lär vara en del köbildning.

– Det var tre bilar inblandade med en påkörning bakifrån men ingen allvarligare händelse med personskador. En person ska föras till vårdcentral för undersökning men nu flyter trafiken som den ska, säger räddningsledaren Stefan Ericsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.