Mjällbyprofilen Peter Antoine fick inte komma in på Strandvallen under cupfinalen – hans fribiljett gällde inte. Foto: TT

Mjällbyprofilen Peter Antoine nekades inträde på finalmatchen

Uppdaterad
Publicerad

Förre Mjällbytränaren och fotbollslegendaren Peter Antoine hejar alltid på MAIF på Strandvallen genom sin fribiljett. Men på torsdagens cupmatch nekades han i entrén, skriver Sportbladet.

Antoine har tränat Mjällby i två omgångar och har blivit känd för sitt hetsiga humör. Det fick visa sig utanför Strandvallen vid finalen av Svenska cupen, då han stoppades vid ingången.

– De har sålt slut på alla biljetter, så nu gäller inte min fribiljett. Det är skandal är det ju, säger han till Sportbladet.

”Era svin”

Det var Fotbollförbundet som stod för matchen varpå klubben följde direktiv om hur många som fick släppas in, vilket var närmare 6 000 personer. Frikorten gäller enligt förbundet endast i mån av plats.

– Era svin, Jag är så jävla besviken, ska Antoine ha skrikit på väg därifrån.

Finalmatchen slutade 4-1 till BK Häcken, som nu står som cupsegrare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.