En person avliden i trafikolycka i Älvdalens kommun

Uppdaterad
Publicerad

En man i 50-årsåldern har avlidit efter en trafikolycka i i Älvdalens kommun. Tre personer är nu anhållna misstänkta för vållande till annans död.

Vid tretiden natten till lördag fick polisen larm om en trafikolycka i närheten av Mörkret. Enligt polisen verkar mannen ha blivit påkörd och därefter avlidit.

Tre personer med koppling till olyckan är i nuläget gripna och händelsen rubriceras som vållande till annans död. Samtliga tre misstänkta, två män i 50-55-årsåldern och en kvinna i 45-årsåldern, anhölls efter förhör.

Polisen vill i övrigt inte kommentera händelsen och hänvisar till att utredningen kring exakt vad som hänt på platsen pågår.

Uppdatering: På lördagseftermiddagen meddelade polisen att de tre personerna nu är anhållna misstänkta för vållande till annans död, grovt brott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.