Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när Regina Forså från Ludvika gör en skönhetsbehandling och hör henne svara på frågan om hon tycker att skönhetsbehandlingar behövs. Foto: Greta Hansson Vikström/SVT

”Ett sätt att må bra på” – därför gör Regina från Ludvika skönhetsbehandlingar

Uppdaterad
Publicerad

Ludvikabon Regina Forså är en av alla svenskar som gör skönhetsbehandlingar. SVT Nyheter Dalarna följer med när hon gör en fjärde behandling, denna gång mellan näsa och mun.

– Vissa kanske tycker att man är knäpp som gör det här, men jag vill se fräsch ut och må bra, säger hon.

Det blir allt vanligare med injektionsbehandlingar som botox och fillers och Regina Forså tror att trenden kommer att hålla i sig framöver.

Hon är dock medveten om att det finns oseriösa kliniker som utför behandlingar utan att vara legitimerade eller registrerade hos Ivo. Något som det är lagkrav på sedan 1 juli 2021.

– Det är väldigt obehagligt, man måste tänka sig för vad man ger sig in på, säger hon.

I klippet: ”Det sticker till litegrann men det är överkomligt” – se när hon får nålen i huden under skönhetsbehandlingen på en klinik i Falun.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.