Kött, vegetariskt eller mjölmaskar – vad vill du äta i framtiden?
Välkommen till vår chatt om framtidens mat! Berätta här vad du tänker om framtidens mat. Kan du tänka dig att använda mjöl gjort på larver? Avstår du kött eller planerar du att äta mer vegetariskt? Eller tänker du kanske fortsätta att äta precis som idag?
Häng med till maskfabriken i Orsa, dit flera livsmedelsföretag nu hört av sig, enligt ägaren.
"Ryktet är att det är miljövänligt"
sten berglund • vart fan är vi på väg sverige vi är väl inga fåglar eller snart ska vi väl börja äta fladdermös och ormar som i kina
Martin Strid • Jag har ätit över 15000 syrsor sen 2016 och har aldrig varit i bättre form. Köpte från ett svensk/danskt bolag som gör bars och knäckebröd. Inga konstigheter.
Maja • Jaaaa självklart! En hållbar, miljövänlig och cruelty free alternativ proteinkälla. Har väntat på detta. Kan behöva trappas upp för att accepteras och tolereras dock.
Adam • Jag kan definitivt äta insekter! Miljövänligt och proteinrik mat som vi behöver börja äta för planetens framtid!
Filip Nilsson • Tycker det här är ett bra beslut, ser fram emot att testa. Det skadar ju inte att ha en billig och lättodlad proteinkälla speciellt när man kan odla det i lägenheten. Hoppas de lanserar varan med lite goda recept också så det blir enklare att tillaga.
Johan Mora • Det är hälsosamt med bra protein, för framtiden och miljön. bra sattsning för framtiden.
Johan från Mora • Vilket kräset land vi bor i, tror ni att vi kan käka kött hela tiden och förstöra miljön, vi måste anpassa oss till verkligheten och ärdna matvanor som är miljövänligt, hälsosamt och nyttigt.