Somalias bandykillar applåderades

Uppdaterad
Publicerad

Det var fullsatt till sista bänk när Filip och Fredrik bjöd in till julshow i Borlänge i helgen, allt till förmån för det somaliska bandylaget.

Det var i lördags som ”Filip & Fredriks sladdriga julshow” hölls i Hagagymnasiets aula till stöd för det nystartade somaliska bandylaget i Borlänge, ett integrationsprojekt som Filip och Fredrik håller på att göra en dokumentär om. Inspelningar pågick också under föreställningen, där bandylaget fick ta emot rungade applåder från både publiken och komikerduon.

Julshowen som Filip och Fredrik höll helt utan manus togs också positivt emot med många skratt. Komikerduon delade inte bara med sig av allehanda anekdoter, publiken fick också ta emot privata presenter, inklusive klädesplagg. När showen var slut satt duon i bara underkläderna.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Somaliska bandylaget i Borlänge

Mer i ämnet