Totalt kommer cirka 500 spelare och ledare gästa Dalarna under slutspelet. Foto: Maja Suslin, TT

TV-pucken avgörs i Falun och Leksand

Uppdaterad
Publicerad

Årets finaler i TV-pucken kommer att spelas i Falun. Huvudorten där alla spelare och ledare kommer att bo blir Leksand där också kvartsfinaler, semifinaler och placeringsmatcher spelas.

Turneringen spelas under skolornas höstlov, arrangerar gör Dalarnas Ishockeyförund tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet och partnerföreningarna Leksands IF och Falu IF.

” Vi kommer tillsammans med våra partnerföreningar att göra vårt yttersta för att ge de deltagande lagen och alla gästande besökare ett minnesvärt hockeyevent”, säger Jan Eljas, vice ordförande i Dalarnas Ishockeyförbund till Falu kommuns hemsida.

Nytt för i år är att turneringen för flickor, Stålbucklan, nu görs om och går in i TV-puckens välkända regi. Totalt kommer cirka 500 spelare och ledare gästa Dalarna under slutspelet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.