Foto: TT

Vad tycker du – bus eller godis i år eller inte?

Publicerad

Det vankas halloween – en tid som för många barn förknippas med just bus eller godis. Men kanske är du som förälder orolig det här året i och med corona? Kommer godisskålen förvandlas till en bakteriehärd? Vad kan man göra i stället för just bus eller godis?

Skriv i chatten vad du tycker om halloween och bus eller godis i coronatider!

SVT rapporterade · Vad tycker du - bus eller godis i år eller inte?

Det vankas halloween – en tid som för många barn förknippas med just bus eller godis. Men kanske är du som förälder orolig det här året i och med corona? Kommer godisskålen förvandlas till en bakteriehärd? Vad kan man göra i stället för just bus eller godis? Skriv och berätta vad du tycker!

SVT · Greta Hansson Vikström

Självklart inte! Jag blir så trött på curlande föräldrar som säger ”men mitt barn vill så gärna”. Ditt barn bestämmer inte- det gör du som förälder. Och du som förälder måste göra det som är bäst för samhället och inte det ditt barn vill. Blir upprörd över detta. I vårt bostadsområde finns fler som tänker gå ändå. Jag skäms för dessa föräldrar!!

Emma

Absolut inte! År efter år gås bus eller godis, hålls halloweenfester osv... fel dag och stör alla helgons dag. Slut med tramset! Ett år som detta är optimalt för att få slut på detta permanent

Sven

Absolut INTE!!!!! Idiotiskt i dessa tider.

Orolig

Det hörs ju på namnet Bus eller Godis, helt sjukt.

Olle 74 år

Jag firar halogen med allt lyse tänt.

Lasse

I år tycker jag att vi ska avstå bus eller godis helt. Finns andra sätt att göra. Jag öppnar inte dörren för häxor och spöken i år.

Anna

Ett Amerikanskt påfund som affärer tjänar pengar på så ta bort detta permanent.

Jan

I år skippar vi bus eller godis och gör en skattjakt åt barnen istället.

Erica

Köp godis i papper eller inslaget färdiga påsar ien skål eller korg ute på gården eller grinden utanför trapphuset är upp till var o en.

Rosemarie

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer