Britney Spears blickar ut, vid Göransson Arena i Sandviken Foto: SVT

Bra att veta inför lördagens show med Britney

Uppdaterad
Publicerad

På lördag blir det nytt rekord på Göransson Arena med 13 000 besökare i publiken. Alla som bor i närheten och ska till arenan rekommenderas att lämna bilen hemma.

På lördag den 11 augusti är det dags för den bejublade rekordshowen ”Britney: Piece of Me” på Göransson Arena. Vi hälsar många nya besökare välkomna till Sandviken och Göransson Arena som nu sätter ett nytt besöksrekord med 13 000 konsertbesökare.

Lämna bilen hemma om du kan

Arenans parkering tar bara ett begränsat antal bilar och även övriga parkeringsmöjligheter i närheten är begränsade. Därför rekommenderas att man tar sig till arenan på annat sätt t.ex. genom att gå, cykla eller åka buss eller taxi.

På parkeringen utanför arenan gäller parkeringsavgift 40 kr.

Promenadstråk till arenan

För alla som kommer att gå mellan Sandvikens centrum och Göransson Arena den 11 augusti kommer Södra Hyttgatan, Fredriksgatan, Årsundavägen att smyckas med ballonger. Blir du törstig eller hungrig under promenaden kan du passa på att stötta våra lokala ungdomslag inom SAIK-bandy och SAIK innebandy som säljer korv och dryck längs vägen.

MISSA INTE: Så får du lokala nyheter i SVT:s app

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.