Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Så hittar du kärleken i glesbygden – dejtingcoachen Jeanette Vinberg ger sina bästa råd. Foto: Petra Hultman/SVT/Lari Honkanen/SVT

Dejtingcoachen: Så dejtar du i glesbygden – och hittar kärleken

Publicerad

Dejting- och relationscoachen Jeanette Vinberg tar nu steget från storstäderna till lands- och glesbygden i sina råd till de kärlekskranka.

Allt sedan den Amerikanska TV-serien Sex and the City har dejting varit förknippat med storstäder. Den urbana normen märks inte minst i dejtingappar, som utgår från att det finns ett stort urval av singlar i din närhet. Men alla som bor i glesbygd vet att det lokala utbudet är en bristvara.

– Bor man i glesbygd, så måste man komma till acceptans om att plattformen är mindre och att vi måste tråda ut till större geografisk yta, säger dejting- och relationscoachen Jeanette Vinberg.

glesbygdsdejting

Vidga vyerna för att inte fastna

Det här innebär inte att man måste flytta från glesbygden – det kan ju vara den andre som flyttar, men man måste öppna upp sinnena för att inte fastna och ge upp, menar Jeanette Vinberg.

Klicka på klippet ovan och hör Jeanette Vinbergs tre bästa råd för dejting för dig som bor i glesbygd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

glesbygdsdejting

Mer i ämnet