Foto: SVT Design

E4 avstängd under bärgning efter trafikolycka vid Hagsta norr om Gävle

Uppdaterad
Publicerad

En stillastående bil blev påkörd av en annan bil på E4 norr om Hagsta, tre mil norr om Gävle, på tisdagskvällen. Ingen person skadades, men olyckan orsakade stora störningar i trafiken.

Olyckan larmades vid 18.20-tiden. Den inträffade i norrgående riktning på E4. En stillastående bil blev påkörd bakifrån av en annan bil. Ingen person skadades vid olyckan men alla inblandade blev kontrollerade av ambulanspersonal.

Olyckan orsakade stora störningar i trafiken. I samband med bärgning så stängdes E4 av för trafik, uppger räddningstjänsten. Trafiken leddes om från Hackegård via gamla E4 till Axmartavlan.

Räddningstjänsten hade vid 19-tiden lämnat platsen och trafikdirigeringen sköttes av polisen. Avstängningen beräknades pågå till 19.45-tiden, enligt Trafikverket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.