Polisen på plats i Nya Bruket, i centrala Sandviken. Foto: TT

Ingen gripen för dödsskjutningen i Sandviken

Uppdaterad
Publicerad

Polisen har fortfarande inte gripit någon för dödsskjutningen i Sandviken i måndagskväll. Nu jobbar man på att kartlägga offrets sista tid i livet.

Polisens arbete med utredning kring dödskjutningen i bostadsområdet Nya Bruket i Sandviken fortsätter. Ännu har man ingen gripen för själva skjutningen, men under onsdagen har man fortsatt hållit förhör med den anhållna kvinna. Hon är skäligen misstänkt för medhjälp till mord.

Kopplingar till MC-kulturen

Under onsdagen har polisen fortsatt att knacka dörr i området och hållit förhör med boende. Samtidigt sker ett arbete med att kartlägga offrets sista tid i livet.

Skottdrama i Sandviken

Offret är en man med kopplingar till MC-kulturen i Sverige.

Brottsplatsen fortfarande avspärrad

Lägenheten där skjutningen ägde rum är fortfarande avspärrad och tekniker jobbar på pltas. Polisen har också ställt en av sina husbilar i Sandviken för att skapa trygghet och finnas nära medborgarna.

MISSA INTE: Så får du lokala nyheter i SVT:s app

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Skottdrama i Sandviken

Mer i ämnet