Mc-föraren hade ryggsäcken full av misstänkt stöldgods, samt narkotikatabletter. (Bilden har inget samband med texten). Foto: TT

Mc-förare misstänkt för rad av brott

Uppdaterad
Publicerad

Ryggsäcken var full med misstänkt stöldgods, när polisen stoppade mc-föraren i Söderhamnstrakten.

En man på motorcykel blev stoppad av polis i Söderhamn, och listan över brottsmisstankar blev ansenlig.

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks för bland annat stöld. I sin ryggsäck hade han nämligen såväl kopparrör, hudkrämer i förpackningar samt fryst oxfilé. Han hade även packat ned misstänkt narkotikaklassade tabletter i sin ryggsäck.

Vidare saknade mannen körkortsbehörighet. Han är nu misstänkt för stöld, alternativt häleri, för innehållet i ryggsäcken. Han misstänks för narkotikabrott genom innehavet av tabletterna, och misstänks för grov olovlig körning. Vidare hade han en kniv på sig, och blir därmed även misstänkt för brott mot knivlagen.

Han förhördes på polisstationen, och frigavs sedan. Utan det misstänkta stöldgodset, tabletterna och kniven, tillägger polisen i sin uppdatering om ingripandet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.