Bollnäs bandy laddar inför premiären: ”Vi är mycket bättre i år”

Uppdaterad
Publicerad

Årets World Cup vinnare, Bollnäs bandy, känner sig starkare än någonsin och på fredag drabbar dem samman med AIK bandy. Bollnäs tränare Svenne Olsson ser positivt på årets säsong.

Efter en strålande försäsong och vinnare av årets World Cup, så laddar nu Bollnäs bandy inför säsongspremiären mot AIK bandy.

– Om man jämför med fjolåret så har vi ett mer tillspetsat lag, med Daniel Mossberg, Christoffer Fagerström och Pertti Virtanen i mål från Finland. Plus dom grabbar som vi har behållit som är lite yngre killar och som har tagit stora steg i sin utveckling, säger Svenne Olsson tränare för Bollnäs bandy.

Nyförvärv

Daniel Mossberg var en av dom spelare som inte valde att stanna SAIK bandy till årets säsong. När han fick samtalet från Bollnäs bandy var svaret självklart.

– Bollnäs hörde av sig och det är ett roligt lag och en härlig förening och jag behövde nya utmaningar så det blev ett ganska enkelt beslut, säger Daniel Mossberg, spelare i Bollnäs bandy.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.