Två pesoner var drabbade i den fyrhjulingsolycka som inträffade i Söderhamn. Foto: Daniel Sjöholm / Larm-Söderhamn Media

Två till sjukhus efter fyrhjulingsolycka

Uppdaterad
Publicerad

En fyrhjulingsolycka inträffade i Söderhamn på lördagskvällen. Två män i 50-årsåldern fördes till sjukhus men ingen av dem uppges ha livshotande skador.

Strax efter klockan åtta på kvällen kom larmet om att en fyrhjuling med två personer på hade kört ned i ett dike längs väg 50 utanför Söderhamn och gått omkull.

Enligt vittnen på plats hade ingen av dem hjälm på sig och en av personerna ska inte ha varit vid medvetande efter olyckan.

– Det är två personer som har suttit på fyrhjulingen. Båda är förda med ambulans till Hudiksvalls sjukhus med oklart skadeläge, säger Pär Olsson på polisen.

Misstänks för rattfylleri

Det är i nuläget oklart vem av männen som körde fyrhjulingen varför båda är misstänkta för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och rattfylleri.

Båda männen ska vara i 50-årsåldern och hemmahörande i södra Hälsingland. Enligt Hudiksvalls sjukhus har ingen av de två männen livshotande skador.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.