Foto: TT

Detta hände medan du sov

Uppdaterad
Publicerad

Enligt polisen i Halland har det varit en relativt lugn natt, men här är några av nattens händelser.

Vid 07.00 under söndagsmorgonen ska det ha varit en trafikolycka på E6 i höjd med Frillesås. Det finns inga uppgifter om personskador och körfälten ska vara öppna för trafik.

Plogbil körde på personbil och stack

Strax innan 00.00 mot söndagsnatten larmades polis till Valinge där en plogbil ska ha kört på en personbil, och plogbilen försvann sedan.

– Det var tre barn och två vuxna i bilen. Men ingen blev skadad eller behövde åka till sjukhus. Deras bil fick en krockskada på sidan men kunde rulla iväg på alla fyra hjulen med bärgaren, säger Peter Adlersson, polisens presstalesprson och tillägger:

– Och angående att föraren till plogbilen körde vidare utan att stanna var nog för att han inte märkte att han hade kört på dem. Plogbilar är ju stora.

Polisen har upprättat en trafikolycksanteckning.

Container brann

Det ska ha brunnit i en container i Varberg vid Stamrosstigen natten mot söndag. Räddningstjänsten var på plats och släckte elden.

Polisen skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.