Falkenbergs FF presenterade under tisdagen Jacob Ericsson, vänsterback från Örgryte IS, som klubbens fjärde nyförvärv inför allsvenskan 2019. Foto: Falkenbergs FF

Han är Falkenbergs fjärde nyförvärv

Uppdaterad
Publicerad

Örgryte IS vänsterback Jacob Ericsson, 25, blev under tisdagen klar för Falkenbergs FF. Han blir klubbens fjärde nyförvärv inför allsvenskan 2019.

Jacob Ericsson är från Karlstad med blev redan som 17-åring en del av AIK:s A-trupp, men det blev inte mer än några matcher på bänken i allsvenskan i stockholmsklubben. Men efter två säsonger i Gefle IF har han nu 40 allsvenska matcher på meritlistan.

Jacob Ericsson har även spelat tio U17- och två U19-landskamper. Han kommer närmast från Örgryte och ser nu fram emot att återigen få spela i allsvenskan.

– Jag vill kombinera mig fram på kanten och vara delaktig i offensiven. Det ska bli kul att lära känna alla och hjälpa klubben till en bra säsong, säger Jacob Ericsson, i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.