Kalle Söderström byter klubb från Varberg BoIS till FFF. Foto: Robert Boman/falkenbergsbild.se

Han är klar för Falkenbergs FF

Uppdaterad
Publicerad

Det är Kalle Söderström som byter klubb från Varberg BoIS till Falkenbergs FF. Nu har skåningen undertecknat ett tvåårsavtal med FFF.

Under de senaste sex och ett halvt åren har Kalle Söderstöm tillhört Varberg BoIS. Han har totalt spelat 156 seriematcher och gjort 19 mål.

– Jag är väldigt nöjd med värvningen av Kalle. Det är en bra ytter som kan spela på båda kanterna och vid behov även användas som forward. Han jobbar hårt och har ett väldigt bra driv med bollen där han är väldigt direkt mot mål i sitt spel, säger tränare Hasse Eklund, i ett pressmeddelande.

Även nyförvärvet är nöjd över den nya klubben.

– Det känns bra och spännande. Jag tycker att Falkenberg ser intressant ut och jag vill satsa uppåt. Därför känns detta bra, säger Kalle Söderström som gärna vill spela i Allsvenskan.

– Det är en dröm efter att ha legat i Superettan ett tag. Målet får vara att gå upp. Man kan inte sikta på att bli sämre än förra året. Att kriga i toppen blir en sportslig utmaning, säger nyförvärvet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.