Kaffet är bättre hos konkurrenterna, tycker Nebojsa Ivkovic.

Kö när utökat shoppingcenter nyöppnade

Uppdaterad
Publicerad

Stor tillbyggd köplada i all ära, men kaffet smakar bättre hos konkurrenterna, tycker Nebojsa Ivkovic.

SVT Nyheter Halland har tidigare berättar om expansionen av handelsområdet Eurostop utanför Halmstad och den kraftsamling som handlare i innerstan gör för att möta den ökade konkurrensen.

Och efter lång tid som byggarbetsplats öppnade på torsdagen det tillbyggda shoppingcentret. Det blev kö för att komma in.

Kaffet

En som SVT Nyheter Halland mötte i vimlet var Nebojsa Ivkovic. För honom var inte själva handeln den viktigaste aspekten av ett handelscentrum.

Vad tycker du om utökningen på Eurostop?

– Jag tycker de har bästa kaffet på Flygstaden. Jag brukar åka dit och dricka kaffe. Biltema har också bra kaffe, säger Nebojsa Ivkovic.

Det konkurrerande handelsområdet norr om stan får alltså högre betyg – när det gäller kaffet. Vad kunderna tycker om shopping i förhållande till andra handelscentrum i och runt Halmstad återstår att se.

Se Nebojsa och andra invigningsbesökare i TV-klippet här ovanför.

Färdigbyggt i vår

Trots invigningen är nybygget på Eurostop ännu inte färdigt.

– Allt kommer bli klart till våren 2018, säger centrumchef Niklas Santesson.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer