Långa köer över Slottsbron i Halmstad. Foto: Rickard Widgren/SVTVisa alla (4)
Visa alla (4)

Köer i centrala Halmstad på grund av asfaltering

Publicerad

I helgen påbörjades arbetet med att asfaltera Slottsbron i centrala Halmstad. Inte helt oväntat har det här skapat viss köbildning i stan.

Under tisdagsförmiddagen var det köer på cirka femhundra meter mellan Victoriagatan och Slottsgatan. Framkomligheten är betydligt sämre än normalt.

Kommunen har satt upp skyltar för att informera trafikanterna om vad som pågår men också för att uppmana dem att ta andra vägar.

Asfalteringen beräknas vara klar på torsdag.

SVT rapporterade · Prata med oss om trafiken i Halland

10.28
Hej! Nu startar vi den här chatten där du kan ställa frågor till oss på SVT Nyheter Halland. Passa även på att diskutera nyheter eller lämna tips om vad du tycker att vi borde göra!
10.30
Hej

Tycker det är hemskt att fler unga och barn mår allt sämre i Sverige. Det handlar om både fysisk och psykisk misshandel. En stor del av detta tas aldrig upp. Det handlar om hur socialtjänsten i Sverige bryter mot lagar, regler och ägnar sig åt domstolstrots. Ingen vill lyfta detta för att det är just en myndighet som begår dessa övergrepp. De som utgör sig för att arbeta för barns bästa gör det sämsta i vissa fall. Bevis finns i massor tyvärr!

Vänliga hälsningar

Per
Hej Per!
Tack för ditt inlägg. Har du själv erfarenhet av detta? Hör gärna av dig till halland@svt.se eller 035-172745
10.33
I dag börjar beredskapsveckan och flera kommuner i länet ordnar aktiviteter för att öka medborgarnas beredskap inför samhällskriser. Vi är på plats i Falkenberg under dagen. Hur gör du för att vara förberedd om krisen kommer?
11.33
Hej! Är lärare på Katrinebergs folkhögskola och under en vecka hade vi tema Hållbart samhälle. I kursinnehållet denna vecka diskuterade vi bland annat vikten av att vara förberedd för kriser och snabba omställningar i samhället samt att det är viktigt med det egna psykiska/fysiska måendet. Även vi människor måste kunna hålla i längden. Vi fick väldigt positiv respons på detta och kommer försöka återupprepa det fler gånger.

Så ingen fråga, bara lite hur vi har arbetat kring frågan om krisberedskap och hållbart samhälle. =)
@AndreasWihlborg - Hej! Tack för ditt inlägg! Det låter ju som en bra idé att köra en sådan temavecka. Hör gärna av er om ni har något liknande framöver. Mvh Rickard Widgren, onlineredaktör SVT Nyheter Halland
12.50
SVT Nyheter Hallands reporter Nadya Norton är i Falkenberg där kommunen berättar om krisberedskap. På bilden syns även Anja Ljungberg som är kommunikatör på Falkenbergs kommun.
SVT Nyheter Hallands reporter Nadya Norton är i Falkenberg där kommunen berättar om krisberedskap. På bilden syns även Anja Ljungberg som är kommunikatör på Falkenbergs kommun.
17.12
Jag hittade nyss några bekanta ansikten i Båstad. Med låten "Bäst när det gäller" ska Gyllene tider och Linnea Henriksson peppa VM-laget till framgång. Hur tror ni det går i VM?
Jag hittade nyss några bekanta ansikten i Båstad. Med låten "Bäst när det gäller" ska Gyllene tider och Linnea Henriksson peppa VM-laget till framgång. Hur tror ni det går i VM?
19.19
Visst det finns ett antal skyddsrum. Men kolla hur det ser ut i dem nu och hur de används. Som de ser ut nu kan de inte återställas till anvöndning som skyddsrum inom behövlig tidsram. Vad säger reglerna om tids aspekten ich vart gör nan av alla hyresgästers fulla förråds pinaler? Var förvaras iordningställnings utrustningen och vem/ vilja kontrollersr den och hur ofta? Kolla upp den journalen!!
07.11
Synd att kartan ej gick att öppna
@Hans - Hej Hans! Det var synd att du inte kunde öppna kartan. Jag har kunnat öppna den både på min dator och i min mobil, så den är igång. Du kanske kan testa att öppna den i en annan webbläsare? Här är länken till kartan: https://www.svt.se/special/sveriges-skyddsrum/karta/
07.45
Kan man inte fixa mer skyddsrum eller öka skyddsrumen
07.47
God morgon! Vad tycker ni att vi borde rapportera om i dag? Hör av er till oss. Här i chatten eller till halland@svt.se

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer